SUSHI ZELZATE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 66 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Zelzate. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:57 Geen verse vis. Smaakt naar oude vis. Prijs erg duur voor de kwaliteit en de hoeveelheid die je krijg. 90 min + 60 minuten voor het thuis geleverd was
23 sep 2022 om 21:13 Geen idee.. na 2,5 uur is het nog niet geleverd?
15 aug 2022 om 10:41 Weer heerlijk genoten van het eten. Precies op de afgesproken tijd bezorgd
10 aug 2022 om 21:41 2 uur na bestelling, anderhalf uur voorspeld ,wat ik al lang vond ,krijg ik de vraag hoe was uw sushi via mail.....nou ik zou het niet weten het is er namelijk nog steeds niet... 4 sterren voor kwaliteit omdat we er al eerder iets van hebben gegeten.
9 aug 2022 om 20:31 Sushi was erg lekker. Besteld voor 18:00 maar het kwam 40 min later, dit is wel echt een min puntje.
26 jul 2022 om 22:01 Nuggets waren koud en niet lekker, garnalen dumplings ook. De sushi was oke alleen was hier avocado in wat niet vermeld was op de site
20 jul 2022 om 19:14 Weer heerlijk gesmikkeld. Goede kwaliteit en veel variatie.
19 jul 2022 om 21:25 Ruim 2,5h gewacht. 3/4 keer gebeld. Gevraagd om geld terug.. maar was geen optie. Uitleg aan de deur was sorry brug tegen en andere klanten.
14 jul 2022 om 5:18 Sneller bezorgd dan verwacht. Heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar.
8 jul 2022 om 21:17 De sushi is goed/goedkoop. levering is langzaam. 2x besteld, 2x iets vergeten. Een volledige rol dit keer. Ik bellen, ze brengen het zo langs. Bellen ze terug of ze het bij DE VOLGENDE BESTELLING mogen leveren want ze staan onderbemand. Service -10
8 jul 2022 om 21:06 Heb langer dan 2 uur op mn eten zitten wachten. Erg jammer.
26 jun 2022 om 22:10 Super lekker, prima hoeveelheden