SUSHI ZELZATE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 202 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Zelzate. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 21:53 Net na 4 uur besteld voor 18.30 te leveren. Kwam 10 minuten later aan dan gepland maar de kwaliteit van de sushi heeft er niet onder geleden. Voor herhaling vatbaar.
17 feb 2024 om 19:26 2 uur gewacht op een bestelling die ook nog eens niet volledig was. Dan bel je en doen ze alsof het hun niet intresseert, wat een ballentent
16 feb 2024 om 20:38 De sushi was heerlijk...voor herhaling vatbaar....bezorging was een uur te vroeg,voor nu geen probleem,maar hadden ook nog niet thuis kunnen zijn
10 feb 2024 om 21:15 Was heerlijk, en ook nog heet een heerlijke warme maaltijd! Volgende keer bestel ik er weer!
4 feb 2024 om 12:49 Order came after 2 hours and food quality was lower than usual. Super disappointed
2 feb 2024 om 8:47 Sushi altijd lekker, deze keer een bakje gewokte noodles met kip van 14.50 erbij besteld. Heel weinig voor dat bedrag. Apart smaakje aan de kip, waarschijnlijk daar een hele nacht door op het toilet gezeten.
21 jan 2024 om 0:38 Netjes op de afgesproken tijd geleverd. Heel lekker eten, goede kwaliteit, netjes verpakt. Top!
19 jan 2024 om 20:47 Was heerlijk, en op tijd
16 jan 2024 om 19:33 2,5u later pas bezorgd, vervolgens krijg ik niet alles en pakken ze geen telefoon op! Ik ben absoluut niet blij.
13 jan 2024 om 21:07 Super lekker wel ietsje te laat maar geen probleem
9 jan 2024 om 18:37 Lekker en vers
5 jan 2024 om 22:22 Bestelling werd om 19:15 geplaatst en kwam pas rond 21 uur binnen. Deel van de bestelling was niet meegeleverd. Nadat ik gebeld heb, moest ik maar een mail sturen om mijn geld terug te krijgen. Nalevering kon niet meer ivm late tijdstip.