SUSHI ZELZATE

SUSHI ZELZATE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 41 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Zelzate. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 20:43 Eten was lekker en keurig op tijd.
21 mei 2022 om 10:16 Sushi was lekker, alleen de sojasaus waren ze vergeten…beetje jammer
14 mei 2022 om 20:29 Lekkere sushi, was 15 min te laat, maar t was zaterdag dus we hebben er rekening mee gehouden.
14 mei 2022 om 20:17 Levering was 30 minuten te laat , maar het eten was prima
11 apr 2022 om 14:55 Miscommunicatie over het Bezorgadres maar alles is uiteindelijk terecht gekomen. In de zaak vriendelijk onthaal... Eten lekker.
11 apr 2022 om 8:57 Het eten was een half uur te laat. M’n collega’s hadden voor de wok anders saus besteld, dit had ik als opmerking erbij gezet. Vervolgens kregen ze anders saus op hun wok.
8 apr 2022 om 22:25 fokking lekker
6 apr 2022 om 22:25 snelle levering, sneller dan verwacht en het eten was nog warm! top
28 mrt 2022 om 6:55 Drie uur moeten wachten. Vorige keer ook ruim een uur later als aangegeven. Dat doen we niet nog een keer
24 mrt 2022 om 20:25 De bezorger begon me te ondervragen. Ik voelde me erg onveilig en heb de deur dicht gedaan en meteen op slot. Hij bevroeg me of ik alleen woonde en of ik een relatie had. ONGEPAST!
20 mrt 2022 om 21:46 Eerste bestelling hier. Kwartier vroeger dan besteld, maar was niet erg we waren toch thuis. Heerlijk en mooie schotel, meer als genoeg voor 2 personen. Wellicht bestellen we nog eens.
17 mrt 2022 om 21:01 Lekker!