SUSHI ZELZATE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 218 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Zelzate. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 20:11 Weer heerlijke sushi zoals we gewend zijn.
10 mei 2024 om 9:04 Lekkere sushi en veel keuze op de schaal en snel bezorgd!
9 mei 2024 om 19:40 Smaak was prima, mag wel meer kip die 2 kleine stukjes waren wel heel summier
28 apr 2024 om 20:20 Heerlijk en op de juiste tijd bezorgd! Wij zijn positief
7 apr 2024 om 18:47 Was zeer lekker.
16 mrt 2024 om 19:45 Het was oké, er zat niet heel veel smaak aan de sushi. We zijn veel beter gewend. Wel op tijd en vriendelijk bezorgd
4 mrt 2024 om 14:25 Weer graatjes in de zalm en ineens heel weinig gekregen,. Dit was de laatste keer !
1 mrt 2024 om 19:43 Om 15.00uur bestel voor 17.15. Uur later kwam het aan. Sushi was wel goed
20 feb 2024 om 21:53 Net na 4 uur besteld voor 18.30 te leveren. Kwam 10 minuten later aan dan gepland maar de kwaliteit van de sushi heeft er niet onder geleden. Voor herhaling vatbaar.
17 feb 2024 om 19:26 2 uur gewacht op een bestelling die ook nog eens niet volledig was. Dan bel je en doen ze alsof het hun niet intresseert, wat een ballentent
16 feb 2024 om 20:38 De sushi was heerlijk...voor herhaling vatbaar....bezorging was een uur te vroeg,voor nu geen probleem,maar hadden ook nog niet thuis kunnen zijn
10 feb 2024 om 21:15 Was heerlijk, en ook nog heet een heerlijke warme maaltijd! Volgende keer bestel ik er weer!